Montage vragenlijst

Wanneer u de vragenlijst heeft ingevuld nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op. Probeert u zoveel mogelijk de vragen zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Mocht u geen antwoord op een vraag hebben vul dan een 'X' in.
Dit is de naam waarop u de bestelling heeft gedaan.
Dit nummer bellen we als we eerste telefoonnummer niet kunnen bereiken.
Wij bellen dit nummer om de montage te bespreken.
Dit nummer kunt u terugvinden in uw emails.

Informatie plaatsing

In welke kamer, slaapkamer, woonkamer, keuken?
De unit moet ongeveer 10 tot 15 cm van het plafond af komen te hangen.
De koelleiding komt tussen de binnen- en de buiten unit. De afstand tussen deze units is het aantal meter koelleiding dat u nodig heeft.
Denk hierbij: op de grond, aan de muur, op het dak. Het liefst plaatsen wij niet op schuine daken, dus als er een alternatief is heeft dat onze voorkeur.
De hoogte bepaalt u aan de hand van waar de ladder begint als de monteur langs komt. Als uw dak 6 meter hoog is, maar de monteur de ladder kan zetten op een plat dak wat 2 meter hoog is. Dan vult u hierin dat de hoogte 4 meter is.
Het is handig voor ons om al te weten hoe we de buitenunit gaan ophangen. Zo kunnen we de monteurs goed informeren vooraf.
Het is handig voor ons om al te weten hoe we de buitenunit gaan ophangen. Zo kunnen we de monteurs goed informeren vooraf.
Het liefst hebben we dat er een geaard stopcontact binnen 1.5 meter van de buitenunit aanwezig is. Dit mag MAXIMAAL 5 meter zijn! Bij de single unit airco's van KWB en Panasonic moet het geaarde stopcontact in de buurt van de binnenunit zijn.
Moet de koelleidingen door 2 muren, dan moeten er 2 gaten geboord worden.
Denk aan beton, steen, hout of ander materiaal.
Zijn er extra zaken waar we nog rekening mee moeten houden?
Bestand
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
U kunt hier foto's toevoegen van uw situatie, waar de airco's (binnen- en buitenunit) komen te hangen. Zorg ervoor dat de foto duidelijk is, dat we niet alleen een foto van een muur toegestuurd krijgen, maar ook wat er allemaal om de muur heen zit (ramen, meubilair, etc.)

Voorkom extra kosten en uitstel van plaatsing

De opdrachtgever/klant is verantwoordelijk om aan te geven waar onze monteurs veilig kunnen boren. Raken wij een leiding (gas, water of elektriciteit) dan dient de opdrachtgever/klant zelf voor de oplossing te zorgen.*

De opdrachtgever/klant is verantwoordelijk om bij ons aan te geven of er door beton moet worden geboord. Als er door beton geboord moet worden dient de opdrachtgever/klant er voor te zorgen dat op de dag van de plaatsen er een betonboorder aanwezig is.*

*Mocht er niet voldaan worden aan deze eisen dan zijn wij genoodzaakt om een nieuwe afspraak in te plannen. Hiervoor gelden extra kosten die wij ook bij de opdrachtgever/klant neerleggen.
Scroll naar boven